hamburgerMENU | tel mail map

DISFRUTA CADA MOMENTO

moya_ster_vertalingGENIET VAN ELK MOMENT

Neem al je favoriete tapas. Voeg hier nog een flink aantal pinchos aan toe. Zet een kan overheerlijke sangria of een mooie fles Cava op tafel. En je hebt alle redenen voor een must-visit. Kortom, stap binnen en start met genieten.

@moyatapasclub

DISFRUTA CADA MOMENTO

moya_ster_vertalingGENIET VAN ELK MOMENT

Neem al je favoriete tapas. Voeg hier nog een flink aantal pinchos aan toe. Zet een kans huisgemaakte kan sangria of een mooie fles Cava op tafel. En je hebt alle redenen voor een must-visit. Kortom, stap binnen en start met genieten.

@moyatapasclub

Ons aanbod

OP HET
MENU

Tapas en Pinchos spelen bij Moya de hoofdrol. Zuid Europese gerechtjes met een knipoog naar Zuid-Amerika. Neem een kijkje op de menukaart en de kans is groot dat keuzestress optreedt. Maar, vergeet ook vooral de vis- en vleesgerechten niet. Deze zijn het proeven zeker waard.

En dit alles wordt natuurlijk wel gecombineerd met een matching wijnkaart met daarop heel veel moois om uit te kiezen. Van een borrel-proof Verdejo tot aan een indrukwekkende Ribera zeer geschikt voor date night. Of voor ieder ander speciaal moment. En natuurlijk een mooie Cava, die mag ook zeker niet ontbreken!